e-Kiosk.pl - Kuchnia 6/2017

czytaj

Kuchnia

6/2017 (23.05.2017)

Liczba stron: 124

Dostępne na:

 
Pojedyncze wydanie
9.00 zł 9.99 zł

Wybierając prenumeratę w eKiosk, oszczędzasz 40% w porównaniu do ceny z okładki

72,00 zł‚

Opis

Kup teraz prenumeratę roczną Kuchni, a otrzymasz wydanie specjalne Kuchni "Koktajle"

Promocja ważna do 20.06.2017

Co się dzieje w czerwcu; trendy, nowości i ciekawostki; truskawki na słodko i na wytrawnie; młode ziemniaki, szparagi, rzodkiewki, rukola i koperek według Dominiki Wójciak; Katarzyna Daniłowicz z restauracji Olszewskiego 128 we Wrocławiu; sznurowanie mięsa – porady Pawła Zasławskiego; zdrowe potrawy na piknik; co facet może ugotować z ziemniaków; cztery proste i pyszne chłodniki; kaczka po pomorsku; wariacje na temat ciasta francuskiego; jak to jeść - karczoch; wywiad Z Martą Dymek o podróżach i książce „Nowa Jadłonomia”, która dzięki nim powstała; kulinarne wrażenia Marzeny Filipczak z Ugandy; smaki przywiezione z Maroka; 48 godzin w Lizbonie; dlaczego w Warszawie trudniej o sukces niż w Londynie; co jest najlepsze na weselny stół; sposób na życie - Beata i Zenon Feszczukowie, młynarze z Jordanowa Śląskiego; felieton Łukasza Łuczaja - bylica; wywiad z restauratorem Krzysztofem Janiszewskim i jego córką Anną o gastronomii wpisanej w geny; producenci polecają; ZESZYT Z PRZEPISAMI - kuchnia włoska.

„Kuchnia” to magazyn dla smakoszy, ceniących oryginalne przepisy kulinarne, zainteresowanych zwyczajami kulinarnymi w różnych zakątkach świata i decydujących się na eksperymenty w kuchni. Miesięcznik ukazuje się od stycznia 1995 roku; jego średni nakład wynosi 39 tys. egzemplarzy (ZKDP, 2008). Od wydania 3/09 pismo zyskało nową, dynamiczną szatę graficzną.

Inspirujące pomysły na przygotowanie oryginalnych potraw znajdują się też w serwisie internetowym pisma i portalu Gazeta.pl – Ugotuj.to.

czytaj więcej zwiń opis

poprzednie wydania

pokaż wszystkie

Mogą Cię zainteresować

Jesteśmy na facebooku