e-Kiosk.pl - Restauracja 5/2018
 
Pojedyncze wydanie
9.00 zł 12.00 zł

Wybierając prenumeratę w eKiosk, oszczędzasz 42% w porównaniu do ceny z okładki

83,00 zł

Opis

Mirco Orbitello, szef kuchni Trattoria da Mirco, podpowiada, co najlepszego w kulinariach w Piemoncie; galeria handlowa a nie usługowa – zakaz handlu w niedziele wpłynął na spadek obrotów restauracji; Instytut Kulinarny Transgourmet otwarty; jak pozbyć się bakterii w kuchni; co zostaje na naczyniach po zmywaniu; czym właściwie jest kawa specialty; najlepszy ekspres do gastronomii.

Restauracja jest profesjonalnym dwumiesięcznikiem dla restauratorów, inwestorów, właścicieli i managerów lokali gastronomicznych oraz firm cateringowych, a także firm świadczących usługi dla branży HoReCa. Magazyn dostarcza swoim czytelnikom nie tylko przegląd najważniejszych informacji z rynku HoReCa. Tym co nas wyróżnia spośród innych pism o podobnej tematyce jest rozbudowana sekcja narzędziowo/poradnikowa. Zgromadziliśmy wokół pisma zespół najwybitniejszych ekspertów/praktyków z wieloletnim, popartym sukcesami doświadczeniem gastronomicznym, którzy na łamach –Restauracji- dzielą się z naszymi czytelnikami swoją wiedzą i praktycznymi poradami z zakresu zarządzania biznesem restauracyjnym.

czytaj więcej zwiń opis